Lezing Levenstestament en Nalatenschap gemist? Kijk nu de opname terug

Categorie├źn:
Financieel

Regelmatig organiseren wij voor onze leden de lezing Levenstestament en Nalatenschap. Niet voor iedereen is het mogelijk, om de locaties waar wij deze lezingen organiseren, te bezoeken. Daarom is de laatste lezing via livestream uitgezonden en ook opgenomen. U kunt nu thuis wanneer het u uitkomt achter uw laptop, computer, tablet of smartphone de lezing Levenstestament en Nalatenschap terugkijken.

De lezing Levenstestament en Nalatenschap in Woerden van 18 november is opgenomen. Klik hier om de opname van de lezing te bekijken op YouTube of klik hieronder. 

Opname lezing

Klik hier voor de opname van de livestream van de lezing Levenstestament en Nalatenschap op 18 november j.l. in de Kruiskerk in Woerden.

Naar de opname

Indien u naar aanleiding van deze opname contact wilt met Hereditas, dan kunt u contact opnemen met de ledenconsulenten via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief) of een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Over de dienstverlening van Hereditas vindt u ook informatie op deze website. Voor hulp bij levenstestament en wilsonbekwaamheid gaat u naar leden.vierstroom.nl/levenstestament en voor hulp voor erfgenamen bij de afwikkeling van de nalatenschap gaat u naar leden.vierstroom.nl/nalatenschap.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt