Uitzending van de lezing Levenstestament en Nalatenschap gemist? Kijk hier de opname terug.

Categorieën:
Regelzaken

Regelmatig organiseren wij voor onze leden de lezing Levenstestament en Nalatenschap. Niet voor iedereen is het mogelijk, om de locaties waar wij deze lezingen organiseren, te bezoeken. Daarom is de laatste lezing via livestream uitgezonden en ook opgenomen. U kunt nu thuis wanneer het u uitkomt achter uw laptop, computer, tablet of smartphone de lezing Levenstestament en Nalatenschap terugkijken.

De lezing Levenstestament en Nalatenschap in Krimpen aan den IJssel op 1 december jl. is opgenomen. Klik hier om de opname van de lezing te bekijken op YouTube of klik hieronder. 

Opname bekijken

Indien u naar aanleiding van deze opname contact wilt met Hereditas, dan kunt u contact opnemen met de ledenconsulenten via telefoonnummer 088 – 0900 400 (lokaal tarief) of een email sturen naar ledenservice@vierstroom.nl.

Over de dienstverlening van Hereditas vindt u ook informatie op deze website. Voor hulp bij levenstestament en wilsonbekwaamheid gaat u naar leden.vierstroom.nl/levenstestament en voor hulp voor erfgenamen bij de afwikkeling van de nalatenschap gaat u naar leden.vierstroom.nl/nalatenschap.

Info

Lid worden van Vierstroom?

Tot 1 januari 2024 betaalt u slechts 10 euro!
Als lid van Vierstroom krijgt u o.a. 10% korting op hulpmiddelen in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en leent u krukken gratis. Ook kunt u gebruikmaken van onze collectiviteitskorting de zorgverzekeringen van VGZ, Zilveren Kruis, CZ en Menzis.