Aanvullende afspraken van Vierstroom Ledenservice in verband met het coronavirus

Categorie├źn:
Coronavirus

Vanwege de richtlijnen van het RIVM en  de overheidsmaatregelen ter vertraging van de verspreiding van het coronavirus heeft Vierstroom Ledenservice aanvullende afspraken gemaakt met haar samenwerkingspartners. Hierdoor verloopt onze dienstverlening anders dan u van ons gewend bent. Wij kunnen en willen geen enkel risico nemen met de gezondheid van onze leden. Alle evenementen zijn tot en met 1 juli 2020 geannuleerd en worden zo mogelijk verplaatst. De samenwerkingspartners van Vierstroom Ledenservice gaan pas weer huisbezoeken inplannen vanaf 28 april 2020.

Deze regels zijn van toepassing op de volgende diensten:

Met betrekking tot de dienst Kapper aan huis een belangrijke mededeling. Kappers hebben tot en met 28 april 2020 geen toestemming meer van de overheid om open te blijven. De kappers van samenwerkingspartner Mobella gaan tot en met 28 april 2020 niet langs bij onze leden.

De dienst Pedicure aan huis wordt ook verzorgd door Mobella. De pedicures stoppen ook tot en met 28 april 2020 met het doen van standaard voetbehandelingen. Er is een uitzondering. Cliënten die medisch noodzakelijke hulp nodig hebben en over een zogenaamd zorgprofiel Sim 3 beschikken worden op verzoek van een huisarts toch behandeld door de pedicures.

Onze maaltijdleveranciers apetito en Vers aan Tafel blijven maaltijden aan huis bezorgen! Daarbij nemen zij alle richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus in acht. De bezorgers dragen handschoenen, blijven op 1,5 meter afstand en zetten de maaltijden bij u voor de deur. In principe gaan de bezorgers niet bij u naar binnen. Dit doen zij ter bescherming van u en henzelf.

Met betrekking tot onze overige diensten:

  • Rijbewijskeuring via rijbewijskeuringsarts.nl: de rijbewijskeuringen zijn tot 6 april geannuleerd vanwege de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Heeft u al een afspraak gemaakt voor een rijbewijskeuring? De planningsassistent van de RijbewijskeuringsArts neemt hierover contact met u op. Voor afspraken na 6 april 2020 kunt u contact opnemen met deLedenservice.
  • Fitness via BedrijfsFitnessOnline (BFO): vanuit de overheidswege zijn alle sportclubs/ketens waar BFO mee samen werkt tot minimaal 28 april 2020 gesloten.
  • Reanimatie en EHBO cursussen via Vivere Trainingen: Vivere-Trainingen heeft de cursussen tot en met 28 april 2020 opgeschort.
  • Voorjaarscruise en de korting op vakanties via Van der Valk Vakanties: Van der Valk Vakanties heeft moeten besluiten om alle reizen met vertrek tot 28 april 2020 te annuleren. De voorjaarscruise wordt verplaatst.
  • Klankenconcerten: deze staan gepland na 28 april 2020.
  • Mindfulness: deze cursussen zijn geannuleerd tot en met 28 april 2020.
  • De Beterlopenwinkels: deze blijven vooralsnog open. Bij binnenkomst kan de klant kiezen tussen in de winkel of in een aparte ruimte geholpen worden. Alle medewerkers dragen handschoenen.

Tenslotte de Vierstroom Thuiszorgwinkels en hulpmiddelen: Vierstroom werkt voor de exploitatie van de Vierstroom Thuiszorgwinkels en de hulpmiddelen samen met Vegro. Ondanks dat Vegro is aangemerkt als vitaal bedrijf waardoor hun dienstverlening onverminderd blijft doorgaan, hebben zij toch een aantal maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Meer informatie over deze maatregelen is te lezen in het nieuwsbericht op de website van Vegro. Klik hier om naar het nieuwsbericht te gaan. 

Als gevolg van deze maatregelen stelt de klantenservice van Vegro extra vragen over de omstandigheden waar de hulpmiddelen bezorgd moeten worden. Daarnaast kunnen de wachttijden aan de telefoon langer zijn dan normaal. Vegro verzoekt u daarom om zoveel mogelijk uw aanvragen via een van de digitale bestelkanalen te doen. De volgende bestelkanalen voor hulpmiddelen zijn voor u ter beschikking:

Meer informatie en/of vragen?
Mocht u meer informatie willen en/of vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met de ledenconsulenten van Vierstroom via telefoonnummer 088 – 0900 400 (ma-vr 9.00 – 17.00 uur) of stuur een e-mail naar ledenservice@vierstroom.nl.