Vierstroom Thuiszorgwinkel Gouda nieuwe verhuurlocatie Zonnebloemauto

Betaalbaar vervoer op maat

Categorieën:
Vierstroom verhalen

Vierstroom Thuiszorgwinkel Gouda is de nieuwe verhuurlocatie van de Zonnebloemauto. De Zonnebloemauto is een aangepaste huurauto waar iemand met de rolstoel of scootmobiel makkelijk in en uit kan.

Vanaf nu kunt u na reservering een gloednieuwe Zonnebloemauto ophalen bij de Vierstroom Thuiszorgwinkel aan de Bodegraafsestraatweg 3 in Gouda. De oude verhuurlocatie bij het Groene Hart Ziekenhuis is komen te vervallen.

De Zonnebloemauto is aangepast om mensen in een rolstoel of scootmobiel comfortabel te vervoeren. De auto is uitgerust met een navigatiesysteem, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Iedereen die afhankelijk is van een loophulpmiddel kan de Zonnebloemauto huren via de website van Welzorg.

Totaalpakket

Vincent van Staaijeren, winkelleider van de Vierstroom Thuiszorgwinkel nam de autosleutel in ontvangst van Desiree Rooijakkers van Welzorg. Van Staaijeren is enthousiast: “Dat wij voortaan de uitgifte van de Zonnebloemauto mogen verzorgen, vind ik prachtig. We willen graag een totaalpakket bieden voor mensen met een lichamelijke beperking en daar hoort deze aangepaste rolstoelauto zeker bij. Zo dragen we ons steentje bij om mensen in Gouda en omgeving nog mobieler te maken.”

Meer bewegingsvrijheid

De Zonnebloemauto geeft meer bewegingsvrijheid aan mensen met een lichamelijke beperking. Dát maakt de Zonnebloem mogelijk met de 50 auto’s die in Nederland rijden. Samenkomen met familie of vrienden? Op vakantie of een dagje uit? Een uitvaart of kerkdienst bezoeken? Het kan met de Zonnebloemauto. Het huren van de aangepaste rolstoelauto kost € 45,- per dag. 

Meer informatie over de Zonnebloemauto? 

Voor meer informatie over de Zonnebloemauto gaat u naar de website van de Zonnebloem of belt u met het contactcentrum van de Zonnebloem via telefoonnummer 076-5646464.

Vegro

In ons werkgebied vindt u zes Vierstroom Thuiszorgwinkels, hiervoor werken we samen met Vegro. In de thuiszorgwinkels bieden wij onze leden veel voordeel zoals 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment en het kosteloos lenen van krukken, een rollator of een looprek

Vierstroom verhalen

Huur de Zonnebloemauto

Betaalbaar vervoer op maat
Kent u de Zonnebloemauto al? Dat is een aangepaste huurauto waar iemand met de rolstoel of scootmobiel makkelijk in en uit kan.