Ontdek de smaken van de wereld thuis

De zomervakantie is nog volop in gang. Ben je net terug van vakantie of zit een vakantie naar het buitenland er niet in dit jaar? Dat is jammer, maar dat betekent niet dat je het vakantiegevoel niet (nog een keer) in huis kan halen! Proef de smaken van de wereld op je bord, zonder dat je zelf hoeft te koken, want het is tenslotte nog zomervakantie!

De chef-koks van Vers aan Tafel hebben een maaltijdbox samengesteld met zes internationale maaltijden. Wat dacht je van lasagne bolognese? Een echte Italiaanse klassieker, maar wist je dat de geschiedenis van de pasta met lasagne is begonnen in Griekenland? De naam lasagna of ‘lasagne’ is afgeleid van het Griekse woord ‘laganon’ wat platte deegkoek betekent.  
Liever een lekkere maaltijd uit Azië? In de Internationale Maaltijdbox zit ook een Indonesische rijsttafel, wat een rijstschotel is met een combinatie van verschillende bijgerechten. De bijgerechten voor deze rijsttafel zijn babi ketjap en heerlijke sambalboontjes. Maak het gerecht af met kroepoek en lekkere atjar.

Een andere internationale maaltijd uit de box is de chili con carne: een stoofgerecht waarbij de belangrijkste ingrediënten rundvlees, bonen en chilipepers zijn. Hoewel de naam van oorsprong Spaans is en het ‘chilipepers met vlees’ betekent, komt het gerecht van oorsprong uit Amerika uit de Texaans-Mexicaanse keuken.

De overige maaltijden uit de Internationale box zijn:

  • Nasi goreng speciaal met kip in satésaus
  • Mexicaanse kipschotel gevuld met paprika, ananas en rijst
  • Tagliatelle met kip en bospaddenstoelenroomsaus

Exclusief voor Vierstoomleden

Ontvang € 5,- korting bovenop de 10% ledenkorting op de Internationale Maaltijdbox! Betaal slechts € 32,88 voor zes internationale maaltijden in plaats van € 37,88. Klik hier om deze maaltijden te bestellen.