Webinars om (online) oplichting te voorkomen

Maak het oplichters niet te makkelijk

Over  verschillende fenomenen waar senioren slachtoffer van kunnen worden, zijn in 2020 vier webinars (online uitzendingen) gemaakt. Catherine Keyl presenteert deze. Deskundigen van onder andere de politie en de ouderenbonden bespreken tijdens elk webinar een specifiek fenomeen waar senioren slachtoffer van kunnen worden.

Tips, adviezen en vragen

Tijdens het webinar krijgt u tips en adviezen over het fenomeen. De webinars zijn georganiseerd over verschillende onderwerpen en kunt u bekijken via het YouTube-kanaal van het ministerie van Justitie en Veiligheid. De uitzendingen van de webinars zijn herhalingen. De live webinars waren in september 2020. De webinars zijn nog steeds heel actueel. 

Klik op de linken of klik op de filmpjes onder de tekst. 

"Webinar
"Webinar
"Webinar
"Webinar
Prettig & veilig wonen

De nieuwste babbeltrucs, kent u deze al?

Bij een babbeltruc gebruikt een crimineel een smoes of leugen om uw woning binnen te dringen en geld, pinpas of waardevolle spullen te stelen. Enkele voorbeelden van de laatste nieuwe babbeltrucs. Trap er niet in!
Nieuws

Zo winkelt u veilig online, tips!

Winkelen op internet wordt steeds normaler. Het is handig dat u er de deur niet voor uit hoeft en dat u op ieder moment van de dag iets kunt bestellen. Veel mensen vragen zich af of online winkelen wel veilig is. Dit is waar u op moet letten.