Wilt u stoppen met roken? Doe mee met Stoptober!

Stoptober is samen met anderen 28 dagen stoppen met roken. In oktober natuurlijk. Elk jaar doen tienduizenden mensen mee aan dit Nationale Stopmoment met het doel om blijvend te stoppen. Ook in 2022. Stoppen met roken verlaagt het risico op hart- en vaatziekten.

Samen stoppen met roken

De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken. Stoptober maakt het u gemakkelijk om te stoppen.

Stoptober: zo werkt het!

Op 1 oktober begint de 28-dagen-niet-roken-reis voor de stoppers. Er zijn diverse hulpmiddelen om u te ondersteunen bij het stoppen, zoals o.a. een gratis app, het Stoptober Magazine, workshops en nog veel meer. Ga naar stoptober.nl voor alle informatie. 

Via de app ontvangt u elke dag positieve berichten die u aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Als u de Stoptober App gedownload heeft, ontvangt u elke dag positieve berichten die u aanmoedigen en helpen om uw stoppoging vol te houden, ook als het even wat minder gaat. Met filmpjes, puzzels, tips en adviezen wordt u door de moeilijkste momenten heen geholpen. De Stoptober App is gratis beschikbaar voor iOS en Android.

U kunt op de inschrijfpagina ook aangeven dat u via e-mail begeleid wilt worden. Klik hier of op de knop hieronder voor meer informatie en om u aan te melden. 

Meer informatie en aanmelden Stoptober

(Bron: stoptober.nl, www.hartstichting.nl)