Ontzorgt

Wij ontzorgen jou graag met diverse services aan huis, waaronder heerlijke maaltijden, klushulp, huishoudelijke ondersteuning en personenalarmering. Voor mensen en mantelzorgers streven wij naar zorgeloosheid, comfort en een veilige leefomgeving.

Ontzorgt

Belastingaangifte voor het jaar 2023: waar moet je dit jaar extra op letten?

Krijg jij dit jaar geld terug of moet je bijbetalen? Vanaf vrijdag 1 maart 2024 kunnen we weer belastingaangifte over 2023 indienen. Waar moet je dit jaar specifiek op letten bij het invullen van jouw aangifte inkomstenbelasting over 2023?
Ontzorgt

Hoe werkt de rijbewijskeuring?

Als je ouder bent dan 75 jaar, moet je gekeurd worden om het rijbewijs te kunnen verlengen. Via Vierstroom kunnen leden hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts.nl. Lees hier hoe procedure de rijbewijskeuring werkt.
Ontzorgt

Aftrekken van Zorgkosten

Als je zorgkosten hebt, mag je bepaalde kosten aftrekken. Dit noemen we specifieke zorgkosten. Er zijn wel voorwaarden waaraan je moet voldoen om zorgkosten af te mogen trekken, en soms mag je ook kosten aftrekken die je voor anderen maakt.
Ontzorgt

De waarde van personenalarmering

Als mantelzorger zoek je altijd naar manieren om de zorg van je moeder, vader of andere geliefde gemakkelijker en veiliger te maken. Personenalarmering kan daarbij een fijne bondgenoot zijn
Ontzorgt

Personenalarmering: zorgen voor je ouders als je niet aanwezig kan zijn

Wat als je niet bij je ouders kan zijn door werk, vakantie of andere zaken? Die gedachte breng best wat zorgen met zich mee. Dan komt Personenalarmering van pas. Dat geeft een gerust gevoel.
Ontzorgt

Ellen: "Een gerust gevoel met personenalarmering."

Vierstroom mantelzorgconsulent aan het woord
Ellen van Vliet, mantelzorgconsulent bij Vierstroom, vertelt graag over de voordelen van personenalarmering: "Ook als er niets gebeurt, geeft het een veilig en gerust gevoel dat je direct om hulp kunt vragen wanneer zich een noodsituatie voordoet."
Ontzorgt

Met één druk op de knop

Druk op de knop en Alex komt eraan
Vraag aan Alex Paauw aan het begin van een werkdag niet wat hij gaat doen. Als medewerker van het Veilig Thuis Verpleegkundig Team staat hij altijd paraat in geval van nood.
Ontzorgt

Zorg goed voor je voeten!

Voeten zijn een van de meest essentiële en hardwerkende delen van ons lichaam, maar het is verrassend hoe vaak we ze over het hoofd zien als het gaat om verzorging. Een goede voetverzorging is echter van groot belang. Lees snel verder.
Ontzorgt

De gezondheidsverklaring voor het rijbewijs

Wat moet je weten?
Zoek je informatie over de Gezondheidsverklaring zodat je een rijbewijs kan verlengen? Lees dan onderstaande artikel waar het proces van de gezondheidsverklaring wordt uitgelegd.
Ontzorgt

Een kijkje achter de schermen bij Veilig Thuis Verpleegkundig Team

Alex Paauw werkt voor Veilig Thuis Verpleegkundig Team. Een team van verpleegkundigen dat 24/7 klaarstaat om zorg te verlenen aan mensen die onder andere op de noodknop van hun mobiele personenalarmering drukken. Wij namen een kijkje achter de schermen.
Ontzorgt

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

En dat hoeft niet veel te kosten
Het voorjaar is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om het huis grondig schoon te maken en te ontdoen van de winterse rommel en stof. Het goede nieuws is dat je hiervoor geen dure schoonmaakmiddelen hoeft te kopen.
Ontzorgt

Tips voor het vastleggen van uw digitale nalatenschap

Tegenwoordig gaat heel veel online. We winkelen op internet, bewaren foto’s in de cloud, of zijn actief op facebook. Maar wat gebeurt er met uw online gegevens als u overlijdt? Wij delen 5 tips bij het vastleggen van uw wensen voor uw digitale erfenis.
Ontzorgt

De 8 belangrijkste vragen over het testament

Nadenken over uw nalatenschap is misschien niet prettig, maar wel heel verstandig. Wilt u uw nabestaanden en uzelf ontzorgen, breng dan nu uw zaken op orde. Dat geeft rust. We beantwoorden de 8 belangrijkste vragen over het testament.
Ontzorgt

Tips om lekker en gezond te eten volgens de Schijf van Vijf

van diëtist van apetito maaltijdservice
Gezond en gevarieerd eten is niet alleen heel belangrijk voor het lichaam, maar ook heel lekker. Karin Oude Nijeweme, diëtist bij apetito maaltijdservice, geeft tips om lekker en gezond te eten volgens de Schijf van Vijf.
Ontzorgt

De mooiste wandeling begint bij de Beterlopenwinkel

Maakt u ook graag wandelingen, maar heeft u ook wel eens last van de voeten waardoor het wandelen een stuk minder leuk wordt? Kom dan eens langs in de Beterlopenwinkel.
Ontzorgt

Misleidende websites actief bij aanschaf Gezondheidsverklaring  rijbewijs

Waarschuwing
Er zijn misleidende websites actief bij de aanschaf van de Gezondheidsverklaring voor het rijbewijs.