ThuiszorgWinkels

Voor diverse hulpmiddelen kan je terecht in de Vierstroom Thuiszorgwinkels. Daarvoor werken we samen met Vegro. In de Vierstroom Thuiszorgwinkels hebben ze sport- en wellness-producten, krukken, rollators, rolstoelen, sta-opstoelen en praktische hulpmiddelen voor zorg aan huis in het assortiment. De deskundige medewerkers informeren je graag over de mogelijkheden en bieden extra service. 
Lid van Vierstroom? Dan ontvang je 10% korting op het gehele verhuur- en verkoopassortiment in de Vierstroom Thuiszorgwinkels en ook online in de webwinkel van Vegro en leen je gratis krukken of een rollator of een looprek.

ThuiszorgWinkels

Goed voorbereid met hulpmiddelen

Interview over de thuiszorgwinkel
Jos Breit (72) ontdekte de voordelen van de Thuiszorgwinkel van Vierstroom toen hij geopereerd werd aan zijn knieën. Hij bereidde zich op verschillende manieren goed voor, zodat de revalidatie soepel verliep.
ThuiszorgWinkels

Woningaanpassingen

Woningaanpassingen kunnen ervoor zorgen dat u of een naaste langer thuis kan blijven wonen. Het kan gaan om kleinere aanpassingen, zoals handgrepen in de badkamer, tot een verbouwing om bijvoorbeeld het huis helemaal rolstoelgeschikt te maken.
ThuiszorgWinkels

Handige hulpmiddelen in de keuken

We brengen veel tijd door in de keuken. Maar soms wordt koken lastig door een lichamelijke beperking. Keukenhulpmiddelen kunnen dan helpen.
ThuiszorgWinkels

Wat heb ik nodig na een heupoperatie?

Na de heupoperatie moet je herstellen en revalideren. Dat duurt in het algemeen een aantal maanden. Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat je minder mobiel bent na de operatie. Er zijn diverse hulpmiddelen die je kunnen ondersteunen.
ThuiszorgWinkels

Zo blijf je mobiel!

Krukken, looprek en rollator zijn een uitkomst voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn. Via het mobiliteitspakket kunnen leden in de Vierstroom Thuiszorgwinkel die hulpmiddelen gratis lenen. Winkelleider Maureen Bekooy vertelt er graag meer over.
ThuiszorgWinkels

Lopen met krukken

Lopen met krukken is niet moeilijk, maar als u ze verkeerd gebruikt kunnen de gevolgen groot zijn. In dit artikel vindt u tips en technieken om na een operatie veilig op krukken te lopen. Ook leest u hoe u de krukken op de juiste manier afstelt.