Wijzer op weg, advies op maat

In elke levensfase kunt u vragen hebben over zorg en gezondheid. Vierstroom Ledenservice is uw betrouwbaar startpunt: wijzer in vitaal leven, zodat u de juiste afslag neemt. Of het nu gaat om tips over gezond leven, of een vraag over inzet van zorg. Voor uzelf of een naaste, wij zijn er voor u. Zodat u zich kan richten op dat wat u het liefste doet.

Leven, nu en later

We willen zoveel en zo lang mogelijk zelf bepalen hoe we ons leven inrichten. Ook als daar zorgvragen bij komen kijken. Met een lidmaatschap van Vierstroom heeft u dan een vliegende start. Onze ledenconsulenten staan voor u klaar met altijd een passend antwoord op uw vraag. Betrouwbaar en gemakkelijk. 

Over ons

Vierstroom Ledenservice is een ledenorganisatie met 68.000 aangesloten huishoudens in 19 gemeenten in Midden-Holland. We ondersteunen onze leden met passende informatie over gezondheid en zorg, en beantwoorden alle vragen daarover. Vierstroom Ledenservice maakt samen met de andere Vierstroom bedrijven deel uit van netwerkorganisatie Fundis.

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt

Word vandaag nog lid!

U betaalt slechts € 24,95 per kalenderjaar voor uw lidmaatschap. Klik op de knop voor meer informatie over de voordelen voor leden.