Bel of mail de ledenconsulent

Onze ledenconsulenten zijn elke werkdag van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 088 – 0900 400 bereikbaar voor uw vragen. Een e-mail sturen kan ook: ledenservice@vierstroom.nl. De ledenconsulenten komen dan zo spoedig mogelijk met een passend antwoord bij u terug.

De ledenconsulent is er voor u!

U kunt onze ledenconsulenten altijd bellen met uw vragen. Ook als u het even niet meer weet zoals bij de zorg voor uw partner. En hebben onze ledenconsulenten niet direct een antwoord op uw vraag, dan zoeken zij het verder voor u uit en bellen u zo snel mogelijk terug. U krijgt dus altijd een passend en persoonlijk antwoord op uw vraag.

Betere hulp voor iedereen

Doorvragen in plaats van doorverbinden. Dat is hoe onze ledenconsulenten werken. Zij kunnen méér en betere hulp verlenen. Ook bieden zij graag een luisterend oor. Heeft u hulpmiddelen nodig? Dan leggen we uit hoe u die kunt verkrijgen, welke stappen daarvoor nodig zijn en hoe het zit met een eventuele eigen bijdrage. Zoekt u tijdelijke hulp, bijvoorbeeld na een ongeval, dan kijkt de ledenconsulent samen met u, welke ondersteuning u nodig heeft. Uw onafhankelijkheid staat bij ons voorop.

Interview met ledenconsulent Ellen

“Mijn ervaring in de zorg komt me goed van pas.”

Interview met ledenconsulent Lisette

“Ik verveel me nooit”

Interview met ledenconsulent Jacqueline

“Als mantelzorger kan ik mij goed in de ander verplaatsen”

Interview met ledenconsulent Gerrie

“Ik ben een echt familiemens”

Vind direct de informatie die u zoekt

Vind wat u zoekt