Prettig en veilig wonen

Herfstklussen in de tuin

Nu is de tijd voor een aantal herfstklussen in uw tuin, zodat u in het voorjaar weer kunt genieten van uw eigen hortus. We zetten een aantal van deze tuinklussen voor u op een rij.
Gezondheid en vitaliteit

Slechter horen en veilig blijven fietsen

Op de fiets is het belangrijk dat u hoort wat er in uw omgeving gebeurt. Met gehoorverlies kunt u nog prima fietsen, maar het is wel goed om na te denken over hoe u veilig kunt blijven fietsen. We zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.
Prettig en veilig wonen

In uw vinger gesneden, wat nu?

Steeds meer hobbykoks hebben thuis een mooi, maar vaak ook scherp, mes liggen. Hierdoor komt het steeds vaker voor dat mensen zich per ongeluk in hun vingers snijden. Wat kunt u het beste doen bij een snijwond? U leest er hier meer over.
Regelzaken

De 8 belangrijkste vragen over het testament

Nadenken over uw nalatenschap is misschien niet prettig, maar wel heel verstandig. Wilt u uw nabestaanden en uzelf ontzorgen, breng dan nu uw zaken op orde. Dat geeft rust. We beantwoorden de 8 belangrijkste vragen over het testament.
Gezondheid en vitaliteit

De 10 mooiste herfstwandelingen

in Nederland
Het bos ligt vol beukennootjes, eikels en kastanjes. Eekhoorns verzamelen hun wintervoorraad en paddenstoelen schieten uit de grond. Tijd voor een lekker lange herfstwandeling. Geniet van de herfstkleuren in het bos!
Nieuws

Extra's voor leden van Vierstroom bij Zilveren Kruis, VGZ en Menzis

Als lid van Vierstroom ontvangt u veel extra's als u een zorgverzekeringen via het Vierstroom Zorgcollectief. Deze komen boven op de standaard vergoedingen via de aanvullende verzekering.
Regelzaken

Mag u het ziekenhuis verlaten?

Dit doet de transferverpleegkundige voor u
Als u uit het ziekenhuis ontslagen wordt, heeft u soms nog wel zorg nodig. Vanuit het ziekenhuis wordt die zorg voor u geregeld. Dat gebeurt door de transferverpleegkundige.
Prettig en veilig wonen

11 tips van de bank om financieel misbruik te voorkomen

Financieel misbruik kan iedereen overkomen. En helaas zijn het vaak bekenden die misbruik maken van de bankrekening van ouderen. Het is dus belangrijk om te weten hoe u financieel misbruik kunt voorkomen of beperken.
Gezondheid en vitaliteit

Wilt u stoppen met roken? Doe mee met Stoptober!

Stoptober is samen met anderen 28 dagen stoppen met roken met natuurlijk als doel om blijvend te stoppen. Doet u ook mee?
Gezondheid en vitaliteit

9 tips voor een leuke wandeling met de (klein)kinderen

(Klein)kinderen groot en klein hebben soms een extra stimulans nodig om mee te gaan wandelen. Deze tips maken uw wandelingen samen nog leuker.
Laden...