Regelzaken

ICE: stel een noodcontact in op uw telefoon

U kan een ICE-nummer instellen in uw mobiele telefoon. ICE staat voor In Case of Emergency en dit is precies waar dit nummer voor bedoeld is. Als er iets met u gebeurt dan kan degene die u helpt zien wie hij of zij moet bellen als dat nodig is.
Gezondheid & vitaliteit

Tips om lekker en gezond te eten volgens de Schijf van Vijf

Gezond en gevarieerd eten is niet alleen heel belangrijk voor het lichaam, maar ook heel lekker. Karin Oude Nijeweme, diëtist bij apetito maaltijdservice, geeft tips om lekker en gezond te eten volgens de Schijf van Vijf.
Regelzaken

Benut u uw papieren vermogen?

Heeft u een koophuis, dan bent u mogelijk op papier een rijk mens. Door hard werken, trouw aflossen of investeringen, heeft u vermogen opgebouwd. Daar bent u trots op, maar wat heeft u eraan zolang uw vermogen op papier staat?
Vierstroom verhalen

Vierstroom Magazine Digitaal

Bekijk hier de nieuwe uitgave van Vierstroom Magazine digitaal!
Prettig & veilig wonen

Woningaanpassingen

Woningaanpassingen kunnen ervoor zorgen dat u of een naaste langer thuis kan blijven wonen. Het kan gaan om kleinere aanpassingen, zoals handgrepen in de badkamer, tot een verbouwing om bijvoorbeeld het huis helemaal rolstoelgeschikt te maken.
Gezondheid & vitaliteit

Voetklachten

Oorzaak en oplossing
Voeten kunnen allerlei voetklachten hebben. Aangeboren voetproblemen of slecht schoeisel kunnen een oorzaak zijn van heel wat klachten. We zetten veel voorkomende voetklachten op een rijtje.
Prettig & veilig wonen

10 tips voor goede Feng Shui in uw huis

Bent u wel eens een huiskamer binnengestapt, waar u zich direct op uw gemak voelde? Grote kans dat deze huiskamer overeenkomt met de filosofie van de Feng Shui. Deze filosofie gaat over hoe uw gevoel en geluk wordt beïnvloed door de omgeving.
Prettig & veilig wonen

Kangoeroewoning

Wat is dat?
Zelfstandig wonen en toch een mantelzorger in de buurt hebben? Dat kan met kangoeroewonen. Het is bedacht in Scandinavië en komt ook steeds vaker in Nederland voor.
Prettig & veilig wonen

Woonvormen voor later

Wat is er allemaal mogelijk?
Hoe u ook woont, u wilt vooral een plek waar u zich thuis voelt. En nu we met z’n allen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen, neemt de vraag naar woonvormen toe. Er zijn inmiddels allerlei verschillende mogelijkheden.
Vierstroom verhalen

Nieuwe uitgave Vierstroom Magazine

Dossier: Oost west, thuis best
In de tweede uitgave van Vierstroom Magazine in 2022 is het thema Oost west, thuis best. Fijn wonen is ontzettend belangrijk. Maar wat fijn en prettig wonen precies is, verschilt per levensfase. Weet u al hoe uw woontoekomst eruitziet?
Laden...